Het overlijden van zijn dochtertje Maaike en het financiële debacle van zijn Magic Mike Palace in het Spaanse Torremolinos, waardoor hij als zijn spaarcenten kwijtraakte.. Het zijn de absolute dieptepunten in het leven van Hans Kazàn sinds hij 40 jaar geleden trouwde met zijn grote liefde Wendy. Deze twee trieste gebeurtenissen hadden grote impact op hun huwelijk, maar het stel bleef bij elkaar. Sterker nog: hun relatie is er alleen maar hechter door geworden. 

Lees ook: Zien: de mooiste zomerhuwelijken van de BN'ers

Sterker

'Het klinkt misschien raar, maar wat Wendy en ik met Maaike hebben meegemaakt, heeft onze relatie sterker gemaakt. Het was Wendy die me leerde om het van die kant te bekijken.' In feite gebeurde hetzelfde toen Hans een jaar of tien geleden problemen kreeg met een zakenpartner die had geïnvesteerd in het Magic Palace in Torremolinos.

Er weer bovenop

'Het plan was om een eigen theater te beginnen, waarin mijn kinderen en ik avondvullende shows zouden gaan brengen, werd een groot fiasco. Ik verloor al mijn spaargeld. In één klap waren we alles kwijt. Mijn wereld stortte in. Maar Wendy hielp me er weer bovenop. Ze zei: Ach, het is maar geld en We beginnen opnieuw en we redden het wel.'

Opnieuw beginnen

'Zij zorgde ervoor dat ik alle moed verzamelde en weer opnieuw begon. Dat is gelukt. Ik sta elke week wel ergens op de planken. Wendy en ik hebben het goed. Over dat financiële drama hebben we het nooit meer.'

Lees het hele verhaal in Story. Editie 28 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

 

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders