Net als onbekende Nederlanders krijgen BN’ers te maken met de ingrijpende gevolgen van het coronavirus. Voor het eerst in hun leven zijn agenda’s compleet leeg en velen vrezen een faillissement. In Story doet Hans Kazán zijn verhaal.

Meestergoochelaar en spreker Hans Kazàn en zijn familie merken in Zuid-Spanje de ingrijpende gevolgen van het coronavirus. Met zijn vrouw Wendy is Hans compleet afgesloten van de buitenwereld. ‘We zitten feitelijk gevangen in ons huis op de berg,’ vertelt Hans aan Story. ‘We mogen niemand zien. Alleen voor de hoognodige boodschappen bij de supermarkt of apotheek mogen we naar buiten.

Article continues after the ad

Financiële aderlating

Wendy had voor afgelopen weekend bedacht om bij elkaar te komen en troost-eten te maken. Onze kinderen hebben te horen gekregen dat naast de afzeggingen in Spanje ook hun vier weken durende shows op een Frans vakantiepark in april niet doorgaan. Dat is een behoorlijke financiële aderlating en daar waren ze ondersteboven van.

In tranen

Wendy wilde daarom met iedereen samenkomen maar dat mag dus niet. De kleinkinderen in tranen, want ze wilden zó graag naar oma toe. Maar voorlopig mogen ze niet bij ons komen. De politie verbiedt het. Ze rijden in de dorpen rond om te voorkomen dat mensen iets anders doen dan de hoognodige boodschappen. Het is heel bizar...’ 

Beeld: Peter Smulders

Dit artikel komt uit Story. Editie 12 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Tijdschrift.nl.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.