Na het lezen van Patty Brards biografie, is Hanneke Groenteman het erover eens: Priscilla, Patty's dochter met wie ze al jaren geen contact meer heeft, zou haar moeder moeten vergeven.

Patty heeft in de afgelopen jaren verschillende keren geprobeerd om de band met haar dochter te herstellen. Tevergeefs. Priscilla wil geen centimeter toegeven. Onbegrijpelijk, vindt Hanneke Groenteman. 'Ik kan het me zo niet voorstellen wat er aan de hand is dat ze zo halsstarrig is, zo woedend,' zegt Groenteman tegen Paul de Leeuw in De TV-Quaran-Tine. 'Patty gaat diep door het stof en Patty is Patty. Je zal het ermee moeten doen met zo’n moeder. Ik bedoel: zij zal ook wel het ‘product Priscil’ zijn.' De Leeuw verdedigt Priscilla. 'Nou, dat denk ik niet. Ik denk dat zij wel heel anoniem door wil gaan met haar leven,' reageert hij. 

Article continues after the ad

Fan

Groenteman is groot fan van Brard en haar boek. 'Ik zat hier in Callantsoog, de familie was weg en ik zat het boek van Patty Brard te lezen. Dat is een diep geluk. Ik vind haar ook geweldig leuk. Altijd gevonden hoor. Ik hoef nog maar twintig pagina’s, maar ik vind het al jammer dat ik het uit heb.'

Gebrek aan aandacht

Patty heeft al jaren geen contact meer met haar enige kind, dochter Priscilla Nasi, die ze kreeg met de schatrijke Italiaanse Fiat-erfgenaam Carlo Nasi. Het voornaamste verwijt van Priscilla aan Patty lijkt een gebrek aan aandacht van haar moeder in het verleden te zijn. Ook zou ze niet blij zijn met het feit dat haar moeder niet schroomt om intieme zaken in de openbaarheid te bespreken. Patty op haar beurt gaf aan niet helemaal te begrijpen waar Priscilla nu precies zo boos om is. De tv-ster geeft toe in het verleden, menselijk als ze is, misschien niet alles perfect te hebben gedaan, maar wel altijd met de beste bedoelingen. 

Beeld: Peter Smulders | mediacourant.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.