Hanneke Groenteman is een van onze meest uitgesproken tv-persoonlijkheden. Zo vertelt de 77-jarige presentatrice, die vaak als tafeldame is te zien in De Wereld Draait Door, aan Story zéér gedetailleerd over haar drugsgebruik én haar drang naar een toyboy.

Lees ook: Milika Peterzon: 'Ik sta weer open voor een relatie'

Hoge eisen

Hanneke is zelf al jaren alleenstaand, nadat ze in het verleden tien jaar getrouwd is geweest., en al meerdere liefdesrelaties zag stranden. 'Ik heb geen man in mijn leven, en dat mis ik enorm,' aldus Hanneke. 'Maar ik stel ook wel hoge eisen aan een partner. Ik ben zelf bijna 80, maar heb geen zin in een oude man. Hij moet veel jonger zijn dan ik ben. Want voor je het weet, tref je een man die opeens Parkinson blijkt te hebben, of prostaatkanker. Daar heb ik helemaal geen zin in, daar is mijn leven te leuk voor. Dus ja, ik zoek een toyboy.'

Lees het hele verhaal in Story. Editie 27 ligt nu in de winkel.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders