Hoewel ze er steevast over zwijgt, ontkende Dionne Stax (29) tot nu toe niet dat ze een verboden romance beleefde met Humberto Tan. Die een affaire is geschiedenis, dus is er plek in haar hart voor een níeuwe liefde. Wat moet die man over Dionne weten?

De niet met zoveel woorden bevestigde verboden romance tussen Dionne Stax en Humberto Tan werd vorig jaar, stilzwijgend, desalniettemin een publiek geheim. Nu de veel geplaagde RTL-presentator met hangende pootjes terugkeerde naar zijn trouwe partner Ineke - die volgens in beton gegoten showbizz geruchten eerder kapte met een buitengaats opererende Humberto - is er ruimte in Dionne's gastvrije hart voor een nieuwe liefde. In de glossy LINDA. deelde Dionne een aantal privégeheimpjes, dat het voor heren die een gokje willen wagen wellicht eenvoudiger maakt om haar voor zich te winnen. Allereerst kunnen potentiële gegadigden bij wijze van Valentijnscadeautjes beter níét aankomen met een fraai ingepakt paar badstoffen sokken: dáár heeft Dionne namelijk een niet nader uitgelegde hele aan, net als aan wijde broeken; die vindt de NOS-presentatrice lelijk!

Wil je meer privégeheimpjes over Dionne Stax weten? Lees dan Story 5. Deze editie ligt nu in de winkel.

Beeld: Peter smulders

Een paar dagen geleden werden we nog getrakteerd op een kiekje van het jongste en oudste kind van Anouk samen, nu heeft de zangeres een foto van alleen haar kleinste meisje op Instagram geplaatst. Hierop poseert Anouks dochtertje Jelizah Rose voor een witte muur, in een superschattig jurkje mét bijpassende haarband. 

Bij de foto plaatst de zangeres een liefdevol hartje. En ook de volgers van Anouk smelten bij het zien van het meisje. ‘Wat een leuk kind, en superleuk aangekleed’, schrijft iemand. ‘Wat een mooi dametje!’, reageert een ander. ‘Heel schattig!’

Van de zes kinderen die Anouk heeft, is Jelizah Rose de jongste. Ze kreeg het meisje met Dominique Schemmekes, met wie de zangeres sinds 2015 samen is.

 

❤️ #JelizahRose

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.

Beeld: ANP