Bijna een jaar na het overleden van soulzangeres Aretha Franklin, is er een opmerkelijke vondst gedaan in haar huis. Er bleken namen 3 handgeschreven testamenten te liggen. 

Handgeschreven

Aretha Franklin, ook wel The Queen of Soul, blijkt 3 handgeschreven testamenten achter te hebben gelaten. Haar advocaat, DAvid Bennett, meldt dat één van de 3 werd gevonden tussen de kussens op een bank in haar huis. Dit document dateert uit 2014. De andere twee papieren waren opgeborgen in een afgesloten kast en dateren uit 2010. Pas toen de sleutel van deze kast gevonden werd, kwamen de testamenten bovendrijven.

Rechtsgeldig

Volgens David Bennett zijn sommige stukken moeilijk te lezen. Dit maakt het lastig te achterhalen wat Aretha Franklin precies achterlaat en vooral aan wie. Het is ook nog niet duidelijk of de gevonden testamenten wel rechtsgeldig zijn. De papieren zijn door Bennett ingeleverd bij de rechtbank van Michigan, nadat haar 4 zonen eerst op de hoogte waren gesteld van de vondst.

Queen of Soul

Aretha Franklin overleed vorig jaar in augustus op 76-jarige leeftijd aan de gevolgen van alvleesklierkanker. Volgend jaar verschijnt de film 'Respect', waarin het leven van de overleden soulzangeres wordt verteld, van haar jeugd tot aan haar grote succes. 

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron & Beeld: ANP