Na de Hazes-hereniging tussen Roxeanne (27) en André (26), zou het mooi zijn als ook halfzus Nathalie (47) en halfbroer Melvin (38) het contact met de jongste kinderen van wijlen onze grootste volkszanger ooit herstellen. Hoe wordt daar binnen de familie Hazes over gedacht?

Op social media was volop te zien dat André Hazes en zijn zus Roxeanne weer contact met elkaar hebben na jarenlang met elkaar in onmin te hebben geleefd – met de leuke foto’s die ze enthousiast plaatsten over hun verzoening maakten ze de buitenwereld klip en klaar duidelijk dat het weer helemaal goed gekomen is. Aan Story liet hun moeder Rachel duidelijk merken trots en geraakt te zijn dat haar twee kinderen hun ruzie hebben bijgelegd. Dat daarmee ook haar kleinzoontjes André (3) en Fender (2) eindelijk vriendjes kunnen worden en als neefjes met elkaar kunnen opgroeien, emotioneerde de weduwe van onze grootste volkszanger ook.

Halfzus

Waar Rachel en andere familieleden echter van zullen opkijken, is dat nu ook Nathalie in beeld is voor een mogelijke verzoening met haar halfzus en -broer Roxeanne en André! Nieuws dat eigenlijk nog spraakmakender is dan de hereniging tussen die laatste twee, omdat iedereen in de showbizz díé al een tijdje zag aankomen, zeker nu er de nodige Hazes-events op stapel staan en wat extra publiciteit dan natuurlijk altijd welkom is. Nathalie is de dochter die wijlen André kreeg met zijn eerste vrouw Annie Dijkstra.

Social media

Nathalie heeft amper een rol kunnen spelen in het leven van Roxeanne en André. Maar verrassend genoeg houdt ze beiden via social media echter wel degelijk goed in de gaten, blijkt als Story haar spreekt. Nathalie vertelt dat het haar ontzettend goed deed dat André en Roxeanne hun contact hersteld hebben, zoals ook zij op social media heeft kunnen zien. ‘Super voor ze,’ reageert Nathalie enthousiast tegenover Story. ‘Echt geweldig!’

Article continues after the ad

Hereniging

Het zou mooi zijn als Roxeanne en André na hun hereniging doorpakken en ook het contact met Nathalie en Melvin weten te herstellen. Waar Nathalie in het verleden steevast aangaf geen behoefte te hebben aan een hereniging met hen, lijkt daar nu verandering in gekomen! ‘Ik vind het allemaal goed,’ zegt Nathalie, die al jarenlang aan de Spaanse Costa Brava woont, op de vraag of een hereniging met Roxeanne en André tot de mogelijkheden behoort.

Beeld: Peter Smulders

Lees het hele verhaal in Story. Editie 40 ligt nu in de winkel of lees het artikel via Magazine.nl

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.