Het treurige nieuws dat Rachel Hazes is opgenomen op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis in het Gooi is vanochtend bekend gemaakt. André en Monique lijken dit op hun eigen manier te verwerken... 

Lees ook: Rachel Hazes opgenomen op psychiatrische afdeling ziekenhuis

Cryptisch bericht

Een paar uur voordat de ziekenhuisopname van Rachel naar buiten kwam, plaatste schoondochter Monique een cryptische tekst over karma op Instagram. "De omstandigheden kunnen ieder ogenblik veranderen. Laat iedereen in zijn waarde en doe nooit iemand pijn in dit leven. Je kan vandaag misschien wel krachtig zijn, maar de tijd is krachtiger dan jij!" staat er in het bericht.

Harde boodschap?

Ook André plaatste een cryptisch bericht. Hij deelde een plaatje met de songtekst van 'Ik leef mijn eigen leven', gezongen door zijn vader André Hazes. De zanger heeft de post inmiddels verwijderd. Of de berichten van André en Monique over Rachel gaan is niet duidelijk, maar veel fans denken van wel. 

Familieruzie

André en Monique liggen al jaren in de clinch met Rachel en Roxeanne. De echte reden voor de familieruzie is nooit concreet naar buiten gebracht, maar alles wijst erop dat moeder en zus het niet eens zijn met de partnerkeuze van André. Monique is zestien jaar ouder, maar het leeftijdsverschil is niet het enige probleem. "Als je verliefd bent, ben je verliefd. Maar er zijn andere dingen die niet oké zijn. Ik bescherm mijn broertje door daar niet over te praten. Ik zal nooit kwaad spreken over hem," zei Roxeanne destijds tegen Story.

Beeld: Peter Smulders 

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders