Het treurige nieuws dat Rachel Hazes is opgenomen op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis in het Gooi is vanochtend bekend gemaakt. André en Monique lijken dit op hun eigen manier te verwerken... 

Lees ook: Rachel Hazes opgenomen op psychiatrische afdeling ziekenhuis

Cryptisch bericht

Een paar uur voordat de ziekenhuisopname van Rachel naar buiten kwam, plaatste schoondochter Monique een cryptische tekst over karma op Instagram. "De omstandigheden kunnen ieder ogenblik veranderen. Laat iedereen in zijn waarde en doe nooit iemand pijn in dit leven. Je kan vandaag misschien wel krachtig zijn, maar de tijd is krachtiger dan jij!" staat er in het bericht.

Article continues after the ad

Harde boodschap?

Ook André plaatste een cryptisch bericht. Hij deelde een plaatje met de songtekst van 'Ik leef mijn eigen leven', gezongen door zijn vader André Hazes. De zanger heeft de post inmiddels verwijderd. Of de berichten van André en Monique over Rachel gaan is niet duidelijk, maar veel fans denken van wel. 

Familieruzie

André en Monique liggen al jaren in de clinch met Rachel en Roxeanne. De echte reden voor de familieruzie is nooit concreet naar buiten gebracht, maar alles wijst erop dat moeder en zus het niet eens zijn met de partnerkeuze van André. Monique is zestien jaar ouder, maar het leeftijdsverschil is niet het enige probleem. "Als je verliefd bent, ben je verliefd. Maar er zijn andere dingen die niet oké zijn. Ik bescherm mijn broertje door daar niet over te praten. Ik zal nooit kwaad spreken over hem," zei Roxeanne destijds tegen Story.

Beeld: Peter Smulders