Gwenn maakte gisteravond diepe indruk op Janny en Robèrt met zijn meloentaart. De thuisbakker vertelde een persoonlijk verhaal bij zijn creatie, maar ligt na afloop van de uitzending flink onder vuur. De meloentaart blijkt helemaal niet zo origineel te zijn. 

De deelnemer van Heel Holland Bakt 2017 gooide hoge ogen met zijn baksel. De meloentaart is een ode aan zijn vader, die fan was van André van Duin's typetje Joep Meloen. Daarom heeft Gwenn zijn creatie de naam 'Joep Meloen Taart' genoemd. De jury was erg te spreken over de taart.

Plagiaat?

Dat geldt niet voor sommige kijkers. Gwenn is namelijk helemaal niet zo origineel met zijn meloentaart. Dezelfde taart is al eens gebakken in het Britse programma The Great British Bake Off, waar Heel Holland Bakt een Nederlandse versie van is. "Waar heb ik die cake eerder gezien?" vraagt een oplettende kijker zich af. Omroep MAX heeft laten weten er geen kwaad in te zien en noemt het komkommernieuws.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Omroep MAX

Jan Smit is apetrots op zijn gezin en dat mag iedereen weten. De zanger deelt een foto met zijn vrouw Liza en hun kinderen terwijl ze een fietstochtje maken. 

Rijkdom

Als Jan niet op het podium staat, is hij thuis bij zijn gezin. De zanger heeft twee kinderen, dochter Emma en zoon Senn. Zijn vrouw Liza heeft nog een dochter, Fem, uit een eerdere relatie. "Wat lijkt die jongste op je lieve vriend! Dit is rijkdom Jan! Wat een mooie foto," reageert Wolter Kroes. Andere fans zijn ook enthousiast over het complete gezinskiekje. "Leuk en zo gewoon," reageert een fan.

 

De fietsenbrigade! 😎

Een bericht gedeeld door JAN SMIT (@jansmitcom) op

Beeld: Edwin Smulders

Jim Bakkum en Bettina Holwerda zijn beide gezegend met een gouden keeltje, en hebben hun talent doorgegeven aan hun 2-jarige dochtertje Posy. 

Frans Bauer

De zanger deelt vertederend filmpje van zijn dochter die meezingt op een hit van Frans Bauer. "Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door!", schrijft de trotse vader bij de video. Het meisje zingt nog zachtjes, maar met de tips en ervaring van haar ouders komt het over een paar jaar ongetwijfeld goed met haar zangcarrière.

 

Wat nou K3 en Vaiana? Frans Bauer helpt Posy de dag door! 💥 @FransBauer_Officiele

Een bericht gedeeld door Jim Bakkum (@jimbakkum) op

Beeld: Edwin Smulders