De vriendin van Guus Meeuwis, Manon Meijers, werd afgelopen week de "omgebouwde broer van Guus Meeuwis" genoemd door René van der Gijp. Manon besloot het hier niet bij te laten zitten en schreef een betoog op Instagram. Guus heeft inmiddels ook laten weten wat hij van de misselijke uitspraak vindt.

In de podcastserie 30 Minuten Rauw van Ruud de Wild op Radio 2 laat Guus weten allesbehalve te kunnen lachen om de opmerking over zijn vriendin. “Daar ben ik boos over”, aldus de zanger. “Je mag van mij een mening hebben, maar om het heel lelijk, vies en pesterig zoals de middelbare school dat doet, of zelfs de lagere school, vind ik vreselijk. Ik ben wel pissed, ja.”

Article continues after the ad

Erboven staan

Hoe dan ook is het volgens Guus het beste om erboven te staan. “We proberen het samen zo goed mogelijk te doen”, zegt hij. “Er zijn dus mensen die daar iets van vinden en daar word je heel boos over. Maar uiteindelijk is de conclusie dat er niemand tussen ons in komt te staan.”

René van der Gijp

René van der Gijp liet vervolgens weer weten dat hij zijn -volgens hem 'grappig bedoelde'- opmerking niet had gemaakt als hij de impact ervan had geweten. "Als ik had geweten dat Manon zo in paniek zou raken, had ik de opmerking liever niet gemaakt.”, aldus René.

"Waarschijnlijk is uw reactie dat ik me moet vermannen’, schreef ze op Instagram. ‘Verman u zelf eens. Maak een grap die niet ten koste van iemand anders gaat", schreef Manon op Instagram. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP, AD | Beeld: ANP