Guus Meeuwis aanzoek

Guus Meeuwis zal voor de tweede keer een Groots met een zachte G-concert organiseren voor kinderen. De tweede editie van Groots Junior zal op woensdagmiddag 10 juni plaatsvinden, zo maakt de zanger woensdag bekend in De Wereld Draait Door.

De Brabantse zanger stond op 12 juni 2019 ook al in het Eindhovense Philips Stadion met de kindereditie van zijn populaire concertreeks. Voor dit speciale concert schakelt Meeuwis de hulp in van een Groots Junior Managementteam, bestaande uit zes kinderen die de zanger adviseren tijdens de voorbereidingen.

Article continues after the ad

Groots Junior

De zanger vertelt dat de eerste editie van Groots Junior goed beviel en daarom niet lang te hebben getwijfeld over een tweede editie. 'Samenwerken met mijn Junior Managers is al een feest op zich', vindt Meeuwis. 'Ze weten precies wat ze willen zien tijdens de show. Zo bedachten zij vorig jaar dat kinderen en ouders op het podium moesten dansen en wilden ze een kindermedley. Dat waren misschien wel de leukste momenten van de show.'

Kaartverkoop start donderdag

De komende editie van het kinderconcert, dat Meeuwis twee dagen voor de start van de reguliere concertreeks Groots met een zachte G geeft, zal in het teken staan van UNICEF. Meeuwis is ambassadeur van UNICEF en wil met Groots Junior aandacht vragen voor het werk van de organisatie die zich inzet voor kinderrechten.

Leeftijd

Bij het concert wordt rekening gehouden met de leeftijd van de jonge bezoekers. Zo zijn er ook zitplaatsen op het veld en is er voldoende ruimte om te dansen. De liedjes van Meeuwis staan centraal in de show en er zullen ook gastartiesten optreden.

De kaartverkoop van Groots Junior startte donderdag 13 februari om 9.00 uur.

Door: NU.nl | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.