Het is feest in huize Meeuwis-Meijers! Manon tikt vandaag de 43 jaar aan en dat laat haar verloofde Guus natuurlijk niet onopgemerkt voorbijgaan. De zanger deelt een prachtige foto van zijn aanstaande op Instagram.

'Mijn liefste is jarig vandaag!', schrijft hij bij het waanzinnige plaatje. ‘Wil je me beloven dat je oud wordt met mij?’ Ik hou van jou. ❤️'

Article continues after the ad

Felicitaties

Tout bekend Nederland feliciteert Manon onder de foto. 'Gefeliciteerd met je lief! 🎉❤️', schrijft Chantal Janzen. Kraantje Pappie kan het niet laten om lollig te reageren: 'Ja tuurlijk beloof ik dat. Je hebt alleen per ongeluk een foto van Manon gepost. Hou ook van jou.' Ook zoon Jules laat lieve gelukswensen achter voor Manon.

Aanzoek

Vorige zomer vroeg Guus zijn Manon ten huwelijk in Portugal. En dat deed hij niet alleen: hij kreeg behoorlijk wat hulp van de kinderen. Meijers: 'Toen we terugkwamen van het eten hadden ze alles heel mooi versierd en gezellig gemaakt. En toen Guus op één knie ging, stonden er vier kids, die eerst op hun buik lagen mee te kijken, te juichen op het balkon.' De styliste had dan ook niks in de gaten, wat de verrassing des te leuker maakte.

Bron: Shownieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.