Simone Kleinsma heeft woensdag het eerste exemplaar ontvangen van de komende editie van Margriet, waarvan de musicalactrice gasthoofdredacteur is. Bij de onthulling waren ook onder anderen André van Duin en Joop en Janine van den Ende aanwezig.

Simone was vorig jaar juni al eens gevraagd voor het gasthoofdredacteurschap. Toen sloeg ze de aanbieding af omdat haar man Guus net was overleden. Simone is nu een jaar verder en heeft haar leven weer grotendeels op de rit. Dat was voor haar het moment om wel ja te zeggen, schrijft ze in een voorwoord.

Article continues after the ad

Ontroerend

'Ik heb er enorm veel plezier aan beleefd om deze Margriet, door de leuke en lieve interviews, de fotoshoots en het duiken in de fotoboeken, een beetje van mezelf te maken en zo m’n leven van dit moment met jullie te delen', aldus Simone. 'Als ik teruglees wat iedereen heeft gezegd, ontroert het me dat Guus als een rode draad door al die bladzijden heen dwarrelt en dit nummer daardoor ook een beetje een ode aan de liefde voor hem is geworden. En terecht. Hij was uniek en heeft in zijn leven veel mensen beroerd. Ook mij.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron & beeld: ANP