Wat is je eerste herinnering aan eten?
‘Dat is toch wel de yoghurt met daarin sinaasappelsap, die we vroeger thuis als toetje kregen. En de witlof met ham en kaas uit de oven.’ 

More content below the advertising

Wat vind je lekker en wat niet?
‘Ik vind brood echt ontzettend lekker. Goed brood van de bakker. Bruin, volkorenbrood met veel granen. Dat je na één boterham al genoeg hebt. Lekker belegd met kaas. Brood wordt de laatste tijd veel te negatief in het nieuws gebracht. Er is weinig dat ik niet lekker vind, maar ik eet wel minder vlees. Omdat het beter is voor het milieu, mens en dier. Vroeger vond ik zuurkool niet lekker. Maar wanneer Patty Brard het maakt, vind ik het zalig.’ 

Wat geef je onverwachte visite te eten? 
‘Ik ben goed in pasta’s maken. In de keuken heb ik potten met verschillende pasta’s staan. Goede olijfolie, balsamicoazijn en een stukje kaas en een courgette erbij. Die heb ik meestal ook in huis. En dan heb je snel een heerlijke vegetarische pasta.’

Dit artikel komt ui Story editie 21. Nu in de winkel.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders