Alkan Çöklü (25) is sinds een paar maanden flink aan het sporten geslagen. En het resultaat mag er al zijn, want op nieuwe foto’s blijkt dat al dat trainen zijn vruchten afwerpt. Het regent dan ook complimenten voor de ‘GTST’-ster en zijn gespierde lijf valt behoorlijk in de smaak.

Gespierde Alkan

Op Instagram heeft Alkan een tweetal foto’s gedeeld, waarop de acteur met een ontbloot bovenlichaam te zien is. '4 month results', schrijft hij erbij. Uit de hashtags blijkt dat zelfs de coronacrisis – en daarmee de gesloten sportscholen – hem niet tegenhoudt en Çöklü (terecht!) heel trots is op wat hij al heeft bereikt.

Article continues after the ad

Respect

Fans zijn enorm onder de indruk van zijn gespierde lichaam en zeggen meermaals 'respect' voor hem te hebben. 'Jezus, corona heeft je goed gedaan!', merkt GTST-collega Tamara Brinkman (die de rol van Saskia vertolkt in de soap) op. 'Wauw, ziet er goed uit!', aldus een fan. Anderen noemen de acteur een 'kast' en een 'lekker ding'.

Ander kapsel

Onlangs verraste Alkan zijn fans ook al met een tijdelijk nieuwe coupe. Hij liet zijn weelderige haardos namelijk invlechten, wat goed in de smaak viel bij zijn volgers. 'Je kan ook alles hebben, hè!', liet een fan weten. Een ander vulde aan: 'Knappie!'

Door: Flaironline | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.