Vaste kijkers van Goede tijden, slechte tijden moeten het vanaf volgende week weer doen zonder hun favoriete soap op de buis. Om fans niet helemaal zonder GTST de zomer door te sturen, is vrijdag het eerste GTST Magazine gelanceerd.

In het tijdschrift, dat deze zomer vier keer verschijnt, geven de acteurs en makers van de soap een kijkje achter de schermen. Everon Jackson Hooi, in de serie te zien als Bing, is hoofdredacteur van het eerste nummer. Hij gaf ook een openhartig interview, met zijn moeder. “Ik zei tegen haar: mam, we mogen naar Curaçao om het te doen. En toen zei ze ‘ja’”, grapte Everon in de late editie van RTL Boulevard.

Article continues after the ad

De voltallige cast kwam donderdag opdagen om GTST Magazine, dat vanaf vrijdag in de winkels ligt, te lanceren. Vrijdag is de ontknoping van het huidige seizoen, dan wordt de altijd veelbesproken zomercliffhanger uitgezonden. In GTST Magazine kunnen fans hints vinden hoe het dit najaar verder gaat.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: ANP Beeld: Hollandse Hoogte