Toprak Yalçiner, actrice uit onder meer Goede Tijden Slechte Tijden dacht afgelopen zomer zwanger te zijn van haar tweede kindje, maar er bleek iets anders aan de hand te zijn.

De actrice was niet in verwachting. 

Article continues after the ad

Geen vruchtje

Maar het leek te gaan om een zogeheten mola-zwangerschap. Dat betekent dat er kort na de bevruchting iets is misgegaan en alleen de placenta doorgroeit, maar er is geen vruchtje in de baarmoeder.

Niet zwanger

'Dus je kan het zien dat ik een kwaadaardige tumor in mijn baarmoeder heb gehad. Dat betekent dat je je dus zwanger voelt, maar zonder kind', zo vertelt Toprak in de podcast van Gwen van Poorten.

Overlevingskans

Voor deze aandoening moest ze twee keer onder het mes. De kans was twintig procent dat ze zou overlijden. Ook was er even sprake dat haar baarmoeder verwijderd moest worden.

Alles verloor z'n waarde

'Dus de wereld zei tegen mij: Jouw batterij is voor 80 procent vol. En als je dat meemaakt, dat iemand tegen jou zegt: je kan binnen nu en vier jaar doodgaan dan gebeurt er iets. Alles verloor zijn waarde. Behalve de relatie die ik had met mezelf en mijn gezin.'

Positief

De actrice blijft positief in het leven staan. 'Waarschijnlijk was ik er nog niet klaar voor, want alles in mijn leven gebeurt met een hoger idee, een hoger plan.'

Bron: Podcast Gwen van Poorten Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.