Volgens mensen die behoren tot de 'inner circle' van Céline Dion, zou de zangeres volledig gecontroleerd worden door haar beste vriend Pepe Muñoz, een van haar achtergronddansers. Muñoz zou Dion afschermen van de buitenwereld en exact bepalen wat wel of niet goed is voor de Canadese hitzangeres, meldt Page Six.

"Pepe is zo'n beetje haar toyboy, die de boel bepaalt. Hij isoleert haar en dat valt mensen op. Maar zij is stapelgek op hem en luistert naar alles wat hij zegt. Wanneer iemand iets aan haar wil vragen, gaat dat via hem. De enige personen die momenteel nog dichtbij haar staan, zijn haar stylist en kapper. Verder ziet ze niemand meer, door zijn invloed," aldus een bron.

Article continues after the ad

'Te gek voor woorden'

Muñoz is eveneens Dion's creative director en heeft zich ook op zakelijk gebied laten gelden. Zo zou hij ervoor gezorgd hebben dat haar vorige stylist de laan uitvloog. "Het is te gek voor woorden. Ze weet dat hij gay is, maar is ondanks dat toch verliefd op hem. Ze heeft gewoon iemand nodig op wie ze kan terugvallen, zoals ze dat vroeger met haar man René had. Pepe doet erg zijn best op om René te lijken."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld en tekst: ANP