Kim Kötter had nooit verwacht nog een keer zwanger te raken. Het model is dolblij, maar een zwangerschap brengt ook veel onzekerheden met zich mee. Onlangs maakte ze zich zoveel zorgen, dat ze hulp inschakelde.

Ondanks dat de moeder van Muck (4) en Youp (2) al twee keer eerder zwanger is geweest, brengt ook deze zwangerschap zo zijn onzekerheden met zich mee. In haar vlog vertelt Kim dat ze zich toch wel zorgen begint te maken om haar derde spruit. Kim heeft de baby namelijk al een tijdje niet meer gevoeld.

Onzeker

En dat is het niet het enige wat haar onzeker maakt. 'Ik hoop dat het goed gaat met de baby. Ik vind dat de buik nu ook constant blijft qua hoe dik die is. Daar word ik dan een beetje zenuwachtig van. Ik hoop dat het gewoon allemaal goed gaat', zo laat Kim weten.

Afspraak bij verloskundige

Kim neemt daarom het zekere voor het onzekere en plant een afspraak in bij de verloskundige om te zien hoe het gaat met de baby. Gelukkig kan de voormalige Miss Nederland hierna opgelucht ademhalen. 'Ik was heel gespannen, zoals jullie wel begrepen. Maar het hartje klopte als een gek.'

Article continues after the ad

Tekorten

Wel laat ze weten dat er werk aan de winkel is. Zo heeft Kim een tekort aan ijzer en vitamine D en is haar bloeddruk is erg laag. Eenmaal terug van de verloskundige slaat ze extra zout en dropjes in, en is ze voor de nodige vitamine D vooral veel buiten te vinden. 'Ik zie dat ik meer kleur op mijn gezicht krijg, dus het gaat vast de goede kant op.'

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.