Het nieuws sloeg in als een bom: de familie Meiland verlaat hun Franse chateau en keert terug naar Nederland. Naast zorgen om toekomstige seizoenen van het realityprogramma, zitten fans met een brandende vraag: hoe moet dat met huishoudster Nadège?

'Hallo allemaal! We hebben zulk leuk nieuws: we gaan namelijk verhuizen!', zo begint Martien de video waarin hij het grote nieuws aankondigt. 'Maar niet hier in Frankrijk, maar we gaan terug naar Nederland.' Het gezin bevestigt dat het chateau te koop is gezet. Dochter Maxime voegt toe dat het derde seizoen van de televisieserie Chateau Meiland wél gewoon wordt afgemaakt.

Article continues after the ad

Grote zorgen

Veel fans vinden het jammer dat het gezin uit Frankrijk vertrekt. Ook maken ze zich zorgen over huishoudster Nadège. In eerdere afleveringen is te zien dat de huishoudster geen familie en weinig sociale contacten heeft. De Meilandjes namen Nadège mee op vakantie, haar eerste tripje. De huishoudster heeft duidelijk een hechte band met het gezin. 'Niet zo leuk voor Nadege. Of zou ze mee verhuizen?', vraagt een fan zich af. 'Dat vind ik sneu voor haar,' merkt een andere fan op. 

Volgeboekt chateau

Het chateau is nog niet verkocht en zal voorlopig ook nog niet in handen zijn van een nieuwe eigenaar. Het chateau is dit jaar en het jaar daarop helemaal volgeboekt. De gasten die een reservering hebben zijn nog steeds welkom, benadrukt de familie. De verwachting is dus dat Nadège dan ook gewoon in het kasteel blijft werken. 

Gouden Televizier-Ring

In de realityserie Chateau Meiland wordt de familie Meiland gevolgd bij het verbouwen, openen en runnen van een bed & breakfast in een kasteel bij het Franse dorpje Beynac. De in 2019 voor het eerst verschenen serie won meteen de grootste televisieprijs denkbaar: de Gouden Televizier-Ring. Afgelopen weekend vierde de familie, die eerder een buitenlands avontuur aan ging in het programma Ik Vertrek, op Instagram dat ze een jaar in Frankrijk waren.

Het derde seizoen is vanaf 23 maart weer wekelijks te zien om 20.30 uur ’s avonds bij SBS6.

Beeld: SBS 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.