Marc de Hond en zijn aanstaande echtgenote Remona konden maar heel kort op een roze wolk zitten na het huwelijksaanzoek vorige week. Marc werd namelijk één dag na de romantische gebeurtenis weer opgenomen in het ziekenhuis.  

Vlak voor de feestdagen hoorde de theatermaker dat hij blaaskanker heeft en momenteel ondergaat hij daarvoor een chemokuur. Marc voelde zich vorige week niet goed en werd opgenomen met hoge koorts. 

Article continues after the ad

Datum

De kersverse verloofden hebben dan ook nog geen datum vastgelegd voor hun bruiloft door alle omstandigheden. Marc vertelt: 'In het ideale scenario gaan we de datum plannen zodra ik hersteld ben.' Vorig jaar december werd bekend wat er met de Hond aan de hand was. 'Er waren aanwijzingen dat er iets niet goed was. Maar kanker viel ons wel heel rauw op het dak.'

Tweede keer

Opnieuw staat Marc de Hond voor het grootste gevecht van zijn leven. Zestien jaar geleden liep de presentator een dwarslaesie op. Er was een tumor ontdekt in zijn ruggenmerg en tijdens de operatie raakte een zenuw bekneld. Omdat het medisch personeel niet tijdig ingreep, raakte Marc gedeeltelijk verlamd. En nu is er bij Marc blaaskanker geconstateerd. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders