Een week geleden bevestigde André zijn liefde voor Sarah aan tafel bij Beau. Een dag later bevestigde Sarah dat op haar Instagram. Afgelopen weekend waren de twee voor het eerst samen te zien in een video op social media en nu laten ze aan hun volgers weten dat hun liefde héél serieus is. Sterker nog: ze zijn soulmates!

Momenteel zit zanger André op Ibiza voor zijn werk, maar de twee tortelduifjes laten de grote afstand absoluut niet tussen hen instaan. Ze zijn gek op elkaar en zonder veel woorden, laten de twee aan de wereld weten dat ze voor elkaar bestemd zijn. 

Soulmates

Eerst plaats André een plaatje op zijn Instagram met een korte, maar veelzeggende zin: 'Always on my mind.' Blijkbaar hoeft Sarah zich geen zorgen te maken dat André op Ibiza ergens anders zit met zijn hoofd. Sarah plaats daarom gelijk een reactie op André's liefdesboodschap. 'Soulmates' is te zien op haar Instagram. Niet veel later kan André niet achterblijven en plaats hij het matchende plaatje met dezelfde grote woorden op zijn account. 

Article continues after the ad

Definitief voorbij

André maakte vorige maand in een Instagram post bekend dat zijn relatie met Monique Westenberg definitief voorbij is. Hij hintte vervolgens op een mogelijke relatie met de influencer, maar de zanger stelde daarbij dat het vooralsnog alleen vriendschap is. Het contact met Monique verloopt volgens André 'heel goed'. 'De band die wij nu hebben, daar teken ik voor als ik dat zo mag houden.'

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.