Opnieuw een grote klap voor de Borsato's. Er zou een inbraak zijn gepleegd bij Marco en zijn moeder Mary, waar de zanger momenteel mogelijk zou verblijven.

Dat meldt weekblad Weekend. Onder meer dierbare sierraden van Mary en de cameraspullen van Marco zouden zijn weggehaald. En laat de zanger nu net zijn huidige geluk halen uit fotografie. Een buurman verklaart: 'Hij slaapt al enige tijd bij zijn moeder. Wij moesten wel lachen om al die wilde verhalen over de Malediven, terwijl hij gewoon hier op de logeerkamer bij Mary slaapt.'

Article continues after the ad

Alkmaar

Nu een verzoening tussen Marco Borsato en zijn ex-vrouw Leontine is uitgesloten en hun Blaricumse villa volgens welingelichte bronnen inmiddels is verkocht, gaat de hitzanger verder met zijn leven. Dat zal zich voornamelijk gaan afspelen in zijn geboortestad Alkmaar, waar Marco een prachtig penthouse kocht.

Geboortestad

Waar Leontine hoogstwaarschijnlijk in het Gooi blijft wonen, de plek waar ze zelf vandaan komt, heeft Marco intussen een prachtig penthouse in zijn geboortestad Alkmaar gekocht. De hitzanger zal naar verluidt over enkele weken zijn intrek nemen in zijn nieuwe appartement, zodra het geheel volgens zijn smaak is verbouwd en ingericht. In zijn nieuwe optrekje heeft Marco de beschikking over een balkon met uitzicht over een lommerrijke stadsgracht, waar diverse bootjes aangemeerd liggen. 

Bron: Shownieuws, Weekend | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.