De relatie tussen André Hazes en zijn Monique verkeert momenteel in zwaar weer en is niet meer te redden. Toch lijkt de zanger spijt te betuigen van al zijn misstappen. Sterker nog, wil hij alsnog op zijn knieën?

Na een concert van Machine Gun Kelly lijkt André weemoedig terug te kijken op de periode met Monique. Zo plaatst hij een plaatje van een getrouwd stel en schrijft: 'Je trouwt niet met degene waar je mee kunt leven, maar met de persoon met wie je niet zonder kunt.' Betekent dit dat André toch plannen heeft voor een grootse verzoening en daarbij een ring uit zijn zak wil toveren?

Tekst gaat verder onder de foto's.

Article continues after the ad

Intiem moment

De geruchten over de affaire met Nikkie Plessen doken in juli op. Tijdens een weekend zouden André en Nikkie zich volledig hebben laten gaan in de Amsterdamse club Palladium. Volgens een ooggetuige ontaardde de stapavond in een intiem moment tussen André en Nikkie, waar iedereen omheen stond! De ooggetuige vertelt Story: ‘Ze waren die avond met een groep vrienden in deze club aanwezig. Ze vielen op door hun jolige gedrag. Op enig moment zag ik dat André en Nikkie elkaar zoenden, op een manier die onder goede vrienden te ver zou zijn gegaan...’

Vertrek

Eerder wist Story al te melden dat André wederom vertrokken is bij zijn vriendin Monique en hun zoon André – weg uit hun villa in Berkel en Rodenrijs, nabij Rotterdam. Op zijn persoonlijke Facebookpagina, die alleen toegankelijk is voor vrienden, noemt hij Vinkeveen als zijn huidige woonplaats, terwijl hij al bijna een jaar in Berkel en Rodenrijs woont. 

Relatieproblemen

Volgens bekenden zou het echt over en uit zijn tussen André en Monique. In RTL Boulevard bevestigde de zanger het nieuws uit Story dat er inderdaad sprake is van relatieproblemen. Toch betekent dat niet dat de liefde over is. 'Wij houden heel veel van elkaar', vervolgt de zanger. 'Het is een goed wijf en iedereen heeft af en toe wat.' De focus ligt nu volledig op hun zoontje.

Beeld: Instagram André Hazes, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.