Michael van der Plas verlies

Michael van der Plas is in diepe rouw. De realityster heeft zijn vader en 'maatje voor het leven' verloren, laat hij weten in een emotioneel bericht op Instagram.

"Het verliezen van je vader, vriend, maatje voor het leven", schrijft Michael bij de foto waarop hij de hand van zijn vader vasthoudt. "Soms waren we water en vuur en eigelijk heb ik je nooit verteld: pap, ik hou van jou! En nu ben je er niet meer. Had eigelijk nog zoveel willen zeggen. De verhalen die je altijd had over vroeger, mooie man was je. Een trotse, goede vader en opa voor de kids en echtgenoot voor mama. Pap, weet niet of ik je ooit nog zie in de hemel, maar ik hou van je vriend. Zoals Elvis zou zeggen: You're always on my mind."

Article continues after the ad

Oneerlijk

Ook de vriendin van Michael, Naomi Dijkstra, laat op Instagram weten hoe erg ze het verlies van haar schoonvader vindt. "Mijn allerliefste vriend, wat is dit oneerlijk. Je stond nog zo vol in het leven en wilde je nog overal mee bemoeien", schrijft ze bij de laatste foto die van hen samen is gemaakt.

Naomi vervolgt: "Ik was je aan het smeken of je alsjeblieft mee naar huis wilde komen. Maar nee hoor, meneer was weer eens eigenwijs en ging vannacht wel alleen naar huis. En eigenlijk smeek ik je nu weer om mee naar huis te komen. Ik hou van jou Huib, mijn liefste schoonvader. Ik mis je en zal proberen jouw humor in leven te houden. Dankjewel voor alles."

Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.