Het geluk lacht André Hazes (26) niet alleen in de liefde toe, maar ook op werkgebied gaat het hem voor de wind. De zanger heeft namelijk een nummer 1-hit in België weten te scoren. 

'Wakker worden en weten dat je op #1 staat in België is zo lekker...', begint Hazes zijn verhaal. 'Door de impact van het liedje bij onze zuiderburen en de vraag van jullie waarom hij in Nederland niet te streamen/downloaden is, hebben we besloten hem ook officieel uit te brengen in Nederland! Vanaf nu dus!❤️🤠 #doehetlichtmaaruit.'

Article continues after the ad

André Hazes liet de Vlaamse televisiekijker huilen met het nummer. In het al eerder opgenomen programma Liefde voor Muziek (variant van Nederlandse Beste Zangers) bezorgde de zanger velen kippenvel.

Mooi compliment

'Dit is het liedje waar ik het meest naar heb uitgekeken. Dit ben ik gewoon helemaal. Alsof je het voor mij hebt geschreven', zei  André tegen Peter. De Nederlandse zanger vindt het één van de mooiste nummers die hij ooit heeft gehoord. En ook nog mooie woorden voor de zanger Peter. 'Je doet me heel erg denken aan mijn eigen vader', zei hij in de aflevering.

Bron: Nu.nl | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.