Al maanden wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een speciale editie van Story en vandaag is het ein-de-lijk zover: we mogen er iets over zeggen. Maar er is goed nieuws en er is slecht nieuws...

Het goede nieuws is dat er op de redactie van Story hard wordt gewerkt aan de editie die morgen in de schappen ligt. Het wordt een mooie, speciale en ontroerende editie, waarvoor Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker één van de bekendste sterren van Nederland wist te strikken. 

Gasthoofdredacteur Story

Het slechte nieuws is dat wij nog niet bekend kunnen maken wie nu 'gasthoofdredacteur van Story' op zijn cv mag zetten. We kunnen je wel beloven dat het een heel bijzondere editie wordt en dat je 'm aanstaande woensdag, 17 januari, zelf in je handen kunt houden. Houd editie 3 van Story en de website in de gaten, morgen maken we de gasthoofdredacteur bekend!

Beeld: Peter Smulders

 

Een paar dagen geleden werden we nog getrakteerd op een kiekje van het jongste en oudste kind van Anouk samen, nu heeft de zangeres een foto van alleen haar kleinste meisje op Instagram geplaatst. Hierop poseert Anouks dochtertje Jelizah Rose voor een witte muur, in een superschattig jurkje mét bijpassende haarband. 

Bij de foto plaatst de zangeres een liefdevol hartje. En ook de volgers van Anouk smelten bij het zien van het meisje. ‘Wat een leuk kind, en superleuk aangekleed’, schrijft iemand. ‘Wat een mooi dametje!’, reageert een ander. ‘Heel schattig!’

Van de zes kinderen die Anouk heeft, is Jelizah Rose de jongste. Ze kreeg het meisje met Dominique Schemmekes, met wie de zangeres sinds 2015 samen is.

 

❤️ #JelizahRose

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk) op

Volg Story Royalty op Facebook voor al het royalty nieuws.

Beeld: ANP