Al maanden wordt er achter de schermen hard gewerkt aan een speciale editie van Story en vandaag is het ein-de-lijk zover: we mogen er iets over zeggen. Maar er is goed nieuws en er is slecht nieuws...

Het goede nieuws is dat er op de redactie van Story hard wordt gewerkt aan de editie die morgen in de schappen ligt. Het wordt een mooie, speciale en ontroerende editie, waarvoor Story-hoofdredacteur Guido den Aantrekker één van de bekendste sterren van Nederland wist te strikken. 

More content below the advertising

Gasthoofdredacteur Story

Het slechte nieuws is dat wij nog niet bekend kunnen maken wie nu 'gasthoofdredacteur van Story' op zijn cv mag zetten. We kunnen je wel beloven dat het een heel bijzondere editie wordt en dat je 'm aanstaande woensdag, 17 januari, zelf in je handen kunt houden. Houd editie 3 van Story en de website in de gaten, morgen maken we de gasthoofdredacteur bekend!

Beeld: Peter Smulders

 

Pierre van Hooijdonk

Oud-profvoetballer Pierre van Hooijdonk is in diepe rouw. Op Twitter laat hij weten dat hij gisteren zijn vader heeft verloren.

Pierre bedankt zijn vader Jan voor alle liefde die hij van hem kreeg, maar ook voor de persoon, vader en opa die hij was. "Je liet een enorme vechtlus zien, maar dit gevecht kon je niet winnen. Je hebt een andere reis voor de boeg, maar helaas kom je niet meer terug. Rust in vrede", schrijft hij bij de foto's op Twitter.

More content below the advertising

Jan van Hooijdonk was niet de biologische vader van Pierre. Hij trouwde met Pierre's moeder Corrie, toen ze zwanger was van haar ex-vriend. Pierre's biologische vader is van Marokkaanse afkomst, maar die heeft hij nooit gekend. Corrie stierf in maart 2016.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: Twitter | Beeld: ANP

Nicolette van Dam gaat een dagelijkse kookshow presenteren voor SBS6. Voor de show zoekt ze gepassioneerde hobbykoks. Een professionele jury gaat de gerechten beoordelen.

'Kan jij goed koken? Je hoeft geen prof te zijn, maar het gaat puur om één gerecht waar je al je vrienden wakker voor kan maken. Jouw eigen signature dish. Ik ben heel benieuwd wat het is en ik zou het graag willen proeven', zegt Nicolette in een promo.

More content below the advertising

SBS6

Het wordt een studioshow voor SBS6. In de nieuwe kookwedstrijd gaan elke dag vier amateurkoks het duel met elkaar aan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders