In de vriendenkring van Amanda, de ex-vrouw van Martijn Krabbé, is bekende geworden dat ze ruim tien weken zwanger is. Daarmee zou Amanda's droom en die van haar man Harrie uitkomen, nadat ze tweeënhalf jaar geleden in de 24ste week van de zwangerschap haar dochtertje Jane verloren. 

Lees ook: Martijn breekt met Noi

Tweede kind

Na het dramatische verlies van hun dochtertje Jane verwachten Amanda en haar man Harrie Kolen samen een tweede kindje. Dat wordt bevestigd vanuit de vriendenkring rond de ex-vrouw van Martijn Krabbé, die intimi heeft laten weten bijna drie maanden in verwachting te zijn. Familie, vrienden en andere bekenden van Amanda en Harrie, die in de zomer van 2015 in het huwelijk traden weten hoe groot hun wens was om samen nog een kindje te krijgen.

 

 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 19 ligt nu in de winkel.

 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Art Rooijakkers kennen we natuurlijk als de serieuze, voormalige presentator van 'Wie is de Mol?'. In dit programma liet hij zich niet makkelijk van de wijs brengen, maar door zijn twee dochtertjes Puk en Keesje laat hij een hele andere kant van zichzelf zien.

De tweeling rijdt namelijk op hun te schattige roze fietsjes mét papa Art door Amsterdam. Dat dit niet zonder gevaar is, blijkt wel uit het bijschrift dat de presentator gebruikt. Hij noemt zijn twee meiden namelijk de 'roze Hells Angels'.

Tweeling

April 2017 liet Art weten dat hij en zijn vriendin Andrea Pleijte niet de ouders waren geworden van één, maar twee kinderen. Rooijakkers plaatst regelmatig de liefste kiekjes van zijn dochtertjes.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: Peter Smulders

Na ruim tien jaar hebben Filemon Wesselink en zijn vriendin Michaela een punt achter hun relatie gezet. Dat laat de presentator zojuist via Facebook weten.

De twee zijn nooit in het huwelijksbootje gestapt, maar kregen wel drie kinderen: Sebastiaan, Danique en Benjamin. Filemon schrijft: 'Hierbij wil ik melden dat mijn inmiddels ex-vriendin en ik al een tijdje uit elkaar zijn. We voeden de kinderen gezamenlijk en vriendschappelijk op zodat ze toch een gelukkige jeugd krijgen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Show | Beeld: Peter Smulders