In de vriendenkring van Amanda, de ex-vrouw van Martijn Krabbé, is bekende geworden dat ze ruim tien weken zwanger is. Daarmee zou Amanda's droom en die van haar man Harrie uitkomen, nadat ze tweeënhalf jaar geleden in de 24ste week van de zwangerschap haar dochtertje Jane verloren. 

Lees ook: Martijn breekt met Noi

Tweede kind

Na het dramatische verlies van hun dochtertje Jane verwachten Amanda en haar man Harrie Kolen samen een tweede kindje. Dat wordt bevestigd vanuit de vriendenkring rond de ex-vrouw van Martijn Krabbé, die intimi heeft laten weten bijna drie maanden in verwachting te zijn. Familie, vrienden en andere bekenden van Amanda en Harrie, die in de zomer van 2015 in het huwelijk traden weten hoe groot hun wens was om samen nog een kindje te krijgen.

 

 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 19 ligt nu in de winkel.

 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

We kennen de presentator niet anders dan met zijn kale hoofd. Toch gaat Humberto nu voor een totaal nieuwe look. Want zo weinig haar, daar moest verandering in komen... 

Tan gaat namelijk voor een bijzondere soort hanenkam. Alleen, leeft deze variant nog. Humberto liet zich fotograferen met een kameleon op zijn hoofd en wist zelf ook niet goed wat hij daarvan moest denken. 'Ik voel die nageltjes nog als ik er naar kijk, maar het is een bijzonder prachtig beeld geworden', aldus Tan.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Peter Smulders

Wolter Kroes brengt na zeven jaar weer een nieuw album op de markt. De 49-jarige zanger maakt in een persverklaring bekend dat zijn nieuwe materiaal op 12 oktober verschijnt. De naam van het album blijft nog geheim.

Het laatste studioalbum van Kroes dateert van 2011. De zanger vond het tijd om weer eens een nieuwe plaat uit te brengen. Tegelijkertijd viert Kroes met het album een belangrijke mijlpaal in zijn carrière.

Verleden

'Dit jaar zit ik 30 jaar in het vak en dan is het altijd leuk om terug te kijken naar het verleden', stelt de Viva Hollandia-zanger. 'Maar als zanger wil je altijd blijven werken aan nieuw repertoire, dus wordt het na al die jaren tijd voor een nieuw studioalbum. Er liggen waanzinnige liedjes klaar en ik kan niet wachten om het aan mijn fans te laten horen.'

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders