Het komt nu pas naar buiten, maar zangeres Berget Lewis heeft liefdesverdriet sinds Pasen. Haar relatie met Maik Galenkamp is na twee jaar gestrand.

Dat bevestigt de chef-kok maandag aan De Telegraaf.

Article continues after the ad

Gedag zeggen

Hun gezamenlijke project Food Meets Music is door de breuk stopgezet. Het project zou de werelden van de zangeres en de chef-kok samenbrengen. 'We zijn gewoon goed uit elkaar gegaan en pakken, los van de ander, het leven weer op. Als ik haar ergens zou tegenkomen, denk ik dat we elkaar wel gewoon gedag zouden zeggen', zegt de ex van Berget in de krant. De twee zijn rond Pasen uit elkaar gegaan. 

Troubles na trouwen

Of de twee echt liefdevol uit elkaar zijn gegaan is nog maar de vraag, want erg is geen enkele foto meer van Maik op de feed van Berget te vinden. De twee waren sinds 2018 een setje. Vier jaar daarvoor was de zangeres getrouwd met Sebastiaan van Rooijen. Het huwelijk was maar van korte duur, want de twee ging na amper twee jaar uit elkaar. Vrij snel na de bruiloft ging het al niet goed tussen de twee.

Reden breuk?

Wat precies de reden is van de breuk nu met Maik Galenkamp is niet bekend. Berget heeft nog geen reactie gegeven op het verdrietige nieuws dat haar ex vandaag naar buiten heeft gebracht. 

Bron: De Telegraaf Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.