Begin januari 2019 maken Wendy van Dijk en Erland Galjaard bekend dat hun huwelijk in zwaar weer zit. Hoewel de twee elkaar inmiddels weer gevonden hebben, is het nog altijd geen rozengeur en maneschijn, zo vertelde de presentatrice vorig jaar nog. De blondine heeft dan ook nog steeds last van liefdesverdriet.

Maar niet per se om haar partner Erland, maar... om een bestemming. 'Nooit geweten dat je liefdesverdriet kan hebben om een eiland. Ibiza. Ik mis je intens', laat Wendy weten op Instagram.

Article continues after the ad

Groot gemis

Volgers zijn het helemaal met haar eens. 'Ik snap je helemaal, het is ook een prachtig 🏝 eiland', is te lezen. Een ander merkt op: 'Ken dat gemis 💫.' Daarnaast laat iemand nog achter: 'Ik herken het, mis ons huis in Alicante ook zo erg...😢 Nog even volhouden 😅 🥰😍.'

Familievakantie

In 2020 gingen ze wel nog met z'n allen naar het eiland. 'Dit zijn de momenten die je met elkaar koestert,' zei Wendy destijds bij het laten zien van een familiefoto. Zoon Sem nam voor het eerst zijn nieuwe vlam mee op vakantie. Op de vraag of Wendy als moeder nu wat meer afstand gaat houden zegt ze lachend: 'Jazeker wel. Ze zijn echt gek op elkaar, dus dat is natuurlijk hartstikke mooi om te zien. Ze kennen elkaar nog niet zo lang, maar goed genoeg om mee te kunnen én mogen op vakantie. En zij zijn er nu nog! Sem was altijd de eerste die weg wilde. En voor het eerst zei hij "gaan jullie maar, wij blijven."

Bron: Superguide | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.