Samantha de Jong heeft na een moeilijke periode nog altijd geen voogdij over haar twee kinderen. Het gemis is dan ook groot, maar toch kan de realityster ook de positieve kanten inzien.

Samantha heeft namelijk een lieve tekening gekregen die ze dan ook koestert. 'De kleinste dingetjes maken me echt gelukkig 💖', laat ze weten op Instagram. 'Zoals deze tekening gekregen van mijn kleine vriendin! Ik weet dat ik niet altijd alles goed doe in het leven, maar het is niet altijd even makkelijk vooral in de situatie waar ik zit. Mijn twee kleine lieverdjes mijn liefde voor jullie is onvoorwaardelijk: vergeet dat nooit 💖💖💖.'

Article continues after the ad

Voogdij

Na de opname van Samantha vorig jaar, zorgt haar ex Michael voor hun twee kinderen. De voormalig realityster gaat dan ook door een moeilijke tijd. Haar relatie met Maron Hill is onlangs op de klippen gelopen. Kort voor de breuk kreeg Barbie een miskraam en verloren ze hun kindje. Rolf nam het toen op voor zijn ex, die negatieve reacties kreeg op het verlies. 'Ruim 2 jaar terug was mijn inbox vol toen Sam in het ziekenhuis lag. Hele Facebookgroepen werden er opgericht om Barbie te steunen na alles wat dat meisje hebt meegemaakt. En kijk nu… Jullie jagen haar nog net die dood in met jullie veelal negatieve reacties. WALG ERVAN!', schreef hij destijds.

Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.