Verdrietig nieuws voor André Hazes en zijn vriendin Monique Westenberg. De hond van een goede vriendin van Monique en André moet aanstaande maandag ingeslapen worden. Het dier is pas 6 maanden oud, maar kampt met een ernstige vorm van HD en ED (heupdysplasie en elleboogdysplasie) en heeft slijtage waar niets meer aan te doen is. Monique deelt het droevige bericht op Instagram.

'Lieve, knappe, stoere, dappere Capo 💙 Wat is het leven soms oneerlijk. Hij is pas 6 maandjes jong, maar heeft nu al zo veel pijn (ook al toont hij dat niet) en moet nog zo veel groeien dat zijn gewrichten zijn gewicht niet kunnen dragen. En dan moet je als honden mama en papa verdomme de ergste beslissing nemen om uit liefde je hondenkind van 6 maandjes uit zijn pijn te verlossen! Maandag gaat deze lieverd over de regenboogbrug, zonder pijn. Kapot van verdriet 💔,' aldus Monique.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lieve, knappe, stoere, dappere Capo 💙 Wat is het leven soms oneerlijk. Bij Capo is er ernstige HD en ED geconstateerd en te ernstige slijtage waar niks meer aan gedaan kan worden. Hij is pas 6 maandjes jong, maar heeft nu al zo veel pijn (ook al toont hij dat niet) en moet nog zo veel groeien dat zijn gewrichten zijn gewicht niet kunnen dragen. En dan moet je als honden mama en papa verdomme de ergste beslissing nemen om uit liefde je hondenkind van 6 maandjes uit zijn pijn te verlossen! Maandag gaat deze lieverd over de regenboogbrug, zonder pijn. Kapot van verdriet 💔💔💔 TQ vriendin @amalia_samipersad

Een bericht gedeeld door 𝑴𝒐𝒏𝒊𝑸𝒖𝒆 𝑵𝒐𝒆̈𝒍 (@moniquenoell) op

Dunya

In mei moest de blondine ook al afscheid nemen van haar hond Dunya, die ze 14,5 jaar had. De viervoeter had een tumor in haar hoofd en kampte met spieruitval.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Hollandse Hoogte