Het geplande droomhuwelijk van Sylvie Meis met haar vriend Niclas Castello viel de afgelopen maanden flink in het water vanwege het coronavirus. Meis en Castello waren daardoor genoodzaakt hun grote dag uit te stellen, iets wat stel volledig begreep. Dit weekend is het dan eindelijk zo ver en kunnen de twee elkaar het ja-woord geven. Maar dat gebeurt helaas wel zonder Sylvie's ouders, meldt Shownieuws.

Een betrouwbare bron zou aan het entertainment-programma hebben laten weten dat Sylvie in goed overleg met haar ouders heeft besloten dat het niet verantwoord is dat zij afreizen naar Florence in Italië, waar het huwelijk wordt gesloten.

Gezondheid

Sylvie's ouders wonen in de regio Antwerpen, België, waar het coronavirus weer flink is opgelaaid. Daarbij is de gezondheid van Sylvie's vader Ron (66) niet goed genoeg om af te reizen naar Italië. Hij kampt met een nierziekte en zijn vrouw Rita is vanwege besmettingsgevaar genoodzaakt bij hem te blijven.

Zoon Damián

Hoewel de familie Meis tot het laatste moment hoopte dat ze erbij konden zijn, is toch besloten dat Sylvie zonder hen naar het altaar gaat. Maar haar zoon Damián neemt opa's plek in: hij geeft zijn moeder weg aan Niclas.

Article continues after the ad

'Ongelooflijk pijnlijk'

Sylvie heeft het in een interview aan het Duitse Bild ‘ongelooflijk pijnlijk’ genoemd om haar ouders tijdens haar huwelijk te moeten missen. De beslissing zou dat ook met veel tranen gepaard zijn gegaan. Toch heeft de familie een creatieve oplossing bedacht, Ron en Rita kunnen de plechtigheid volgen via een livestream en zo toch nog een beetje erbij zijn.

Bron: ANP | Beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.