Het is vandaag groot feest in huize Hazes-Westenberg. De kleine Dré wordt vandaag drie jaar en dat laten André en Monique niet onopgemerkt voorbij gaan.

Hun zoontje zal de tijd van zijn leven hebben, want het gezin is momenteel in Disneyland Parijs. De perfecte plek om zijn verjaardag vieren! Het mannetje heeft zoals elk jaar weer een heuse verjaardagsshoot achter de rug en mama Monique deelt daarvan het resultaat.

Article continues after the ad

Grote held

Dré mocht namelijk in de huid kruipen van zijn grote held: Spiderman. '3 jaar geleden koos jij ons als jouw mama en papa en ik had me geen leukere, lievere, grappigere en knappere zoon kunnen voorstellen. Jij verreikt mijn leven! Gefeliciteerd mijn hartje ❤️', schrijft Westenberg bij de foto's. 

Tekst gaat verder onder de foto.

Middelvinger

Ook André laat de verjaardag van zijn zoontje niet onopgemerkt voorbijgaan. Hij deelt een kiekje van zijn ventje bij het concert, waar Dré zijn middelvinger opsteekt naar de camera. De zanger laat weten: 'De aller grootste is jarig! Man, wat is het een feestje om jouw vader te mogen zijn. Houd van jou mijn aller beste vriend!❤️ #3.'

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.