Najib Amhali heeft lang een groot familiegeheim met zich meegedragen. Maar dat geheim komt nu aan het licht. De broer van de cabaretier zit vast in een Portugese gevangenis voor betrokkenheid bij drugshandel. 

Lees ook: Vermeende nieuwe liefde Michael onthult de échte waarheid

Geen lieverdje

De familie van Najib gaat gebukt onder een vreselijk drama. Najibs broer Redouan is geen lieverdje en wist niet uit handen van de politie te blijven. Hij zit sinds afgelopen juni in een verouderde Portugese gevangenis. Redouan is gepakt tijdens een inval op een wietplantage. 

Slechte omstandigheden

Redouan is schuldig bevonden en moet zijn tijd uitzitten in een gevangenis waar de omstandigheden slecht zijn. "Het leven is niet makkelijk in de gevangenis," meldt een goed geïnformeerde bron aan Privé. "Hij werd gelijk in de boeien geslagen en afgevoerd. Hij zal er niet makkelijk vanaf komen, iets wat in Nederland nog wel eens gebeurt voor zo’n vergrijp."

Beeld: Peter Smulders | Bron: Telegraaf.nl

muck reesema

Iedere stap die Muck Reesema zet wordt vakkundig vastgelegd door zijn moeder Kim Kötter of vader Jaap Reesema. Niet voor niets heeft de kleine spruit meer dan 22.000 volgers op Instagram! Story deelt de 10 leukste foto's van de kleine ukkepuk.

Muckepuk

Via het account @muckepuk blijf je op de hoogte van de peuter. Regelmatig worden de broodnodige en überschattige kiekjes van de kleine man gedeeld. Volgers liken de foto's massaal. Zo zijn de volgende foto's de laatste tijd erg populair:

Beeld: Peter Smulders

Carice van Houten is in de fotoboeken gedoken. De actrice deelt twee oude kiekjes uit de oude doos. En nee, ze is niets veranderd! 

Filmfenomeen

Carice is een gevierd filmfenomeen, maar ooit was ze een doodnormaal meisje. De actrice is opgegroeid in het bos van Amelisweerd, met haar zus Jelka. Als middelbare scholier kwam Carice in aanraking met toneel. Na de middelbare school studeerde ze aan de Kleinkunstacademie in Amsterdam, waar ze werd ontdekt door regisseur Hans Kemna. Na haar studie kreeg rollen in een televisieserie en telefilm.

Doorbraak

Maar haar hoofdrol in de film Minoes was haar grote doorbraak. De film leverde haar een Gouden Kalf op. Daarna ging haar carrière als een speer en speelde ze in tientallen theatervoorstellingen en films. Tegenwoordig heeft ze ook veel succes in het buitenland en speelt ze in de razendpopulaire serie Game Of Thrones. Vorig jaar werd ze moeder van zoontje Monte. 

16 jaar geleden

37 jaar geleden

Beeld: Peter Smulders