Eloise maakte vandaag bekend dat ze in de zomer een pop-up expositie opent in Paradiso. Maar dat is niet het enige waar de gravin druk mee is. Eloise is komend seizoen ook te zien in het programma 'De Slimste Mens'. 

Eloise van Oranje maakt haar debuut is het veelbekeken programma 'De Slimste Mens'. Echter doet ze dat niet als kandidaat, maar als gast. 

Article continues after the ad

Slimste Mens

Op het Instagram-account van het quizprogramma wordt het nieuws gedeeld. Daar zien we Eloise stralend zitten met een camera op haar gericht. Vorig seizoen speelde ze al een belangrijke rol en dit jaar is ze weer te zien!', schrijft het programma enthousiast onder de post. Gravin Eloise van Oranje is dit seizoen een van de vraagstellers in de Open Deur ronde!' 

De tekst gaat verder onder de post.

Bezige bij 

Ook opent de 'gravinfluencer' op 14 juli een expositie in Paradiso. De pop-up expositie LAYERED 'viert de kracht van zelfexpressie'. De gravin wil met de expositie een boodschap uitdragen, van ‘ongelimiteerd jezelf kunnen zijn en je eigenheid vieren’. Daarnaast bracht Eloise vorige maand ook nog haar boek 'Learning by doing' uitgebracht. Een bezige bij dus!

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.