Tijd voor een kiekje van vroeger, moet Nicolette van Dam gedacht hebben toen ze vandaag een foto deelde op Instagram. De 34-jarige actrice en presentatrice plaatste een grappige foto van haar eerste grote rol in de televisieserie Zoop.

De foto werd als eerste geplaatst door actrice Julienne van Ardenne, die de rol van Sita vertolkte in de serie. "Haha deze moet even. Van toen de rangerpakken net nieuw waren. Mega trowback naar maart 2004," schreeft ze bij de foto. Nicolette deelde op haar beurt de foto van Julienne en schreef erbij: "Zooooo leuk 😍".

Article continues after the ad

Zoop

In 2004 speelde Nicolette in de televisieserie Zoop, wat haar doorbraak betekende als actrice. Ze vertolkte de rol van de knappe, maar ietwat verwende Bionda, die net als zeven andere jongeren 'ranger' wilde worden in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Op Instagram deelde Nicolette een oud kiekje uit 2004, toen de serie nog maar net was begonnen. We zien een jonge Nicolette, maar ook zijn Patrick Martens, Viviënne van den Assem en Ewout Genemans te bewonderen.

Bekijk de oude foto hieronder:

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders, Instagram