'Soms lopen dingen anders dan je ze plant,' schreven Stephan en Ilona Pos dit weekend op Instagram. Ze kondigden aan uit elkaar te gaan. Maar wat begon als een grap, loopt nu totaal uit de hand.

'Na terugkomst in Nederland hebben wij besloten uit elkaar te gaan. Soms moet je zelf verder en dus een moeilijke beslissing nemen,' schreven ze. Fans waren in rep en roer. Enkele uren later gaven ze duidelijkheid: het was een grapje. 'Dit is inderdaad onze zwarte humor en daar hou je van of niet. We gaan gewoon vanavond weer met zijn tweeën lekker naar bed saampjes tegen elkaar aan. Dus Nederland maak je geen zorgen!', verklaarden Stephan en Ilona in Shownieuws.

Article continues after the ad

'Walgelijke grap'

Zelf konden ze er wel om lachen, maar veel fans zijn woest. 'Wat een walgelijke grap. Als dochter van ouders die met een vechtscheiding uit elkaar zijn gegaan met alle gevolgen van dien, snap ik niet hoe je dit humor kan vinden,' schrijft iemand op Instagram. 'Dan heb je geen humor, dan ben je ziek in je hoofd en spoor je niet!', reageert een andere fan. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP