Rogier van der Linden, bekend van ‘Gordon gaat trouwen… Maar met wie?’ maakte maandag heuglijk nieuws bekend: hij wordt voor de tweede keer vader! En hij maakt nu ook het geslacht van de baby bekend.

De ‘bijna-man’ van Gordon is al de trotse vader van dochtertje Jamie en daar komt… nóg een meisje bij. “Het wordt een vrouwenhuishouden”, aldus Rogier tegenover RTL Boulevard.

Geluk

Hoewel het naar eigen zeggen heel spannend wordt om als alleenstaande vader twee kinderen op te voeden, is Rogier enorm blij nog een kindje te verwachten. “Dat is iets heel moois en speciaals. Vader worden als homo zijnde is al bijzonder en als er dan een tweede op komst is, dat is enorm veel geluk hebben.”

Koek en baby

Zijn dochter weet al een tijdje dat ze een zusje krijgt. “Jamie zegt al ‘mama heeft een baby in de buik en papa snoep en koek’, dat is wel confronterend.” Wie de biologische moeder van het kindje is, is overigens niet duidelijk.

Article continues after the ad

He said… no

In Gordon gaat trouwen… Maar met wie? wist Rogier de harten van televisiekijkend Nederland te veroveren, maar helaas niet dat van Gordon. De entertainer besloot toen puntje bij paaltje kwam uiteindelijk toch niet te trouwen, tot groot ongenoegen van veel kijkers. Rogiers dochtertje Jamie kwam ook voorbij in het realityprogramma. Zo was te zien hoe Gordon voor haar smolt toen hij een tekening van een vlinder van haar kreeg.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders | Flaironline.nl