Gordons veelbesproken biografie, die door tal van BN’ers inmiddels als grotendeels fantasie is weggezet, is met intense woede ontvangen door zijn broer Johny, die in het boek wordt weggezet als een onbetrouwbare oplichter. In Story reageert Johny op Gordons beschuldigingen. 

De biografie van Gordon is stukgelezen in de showbizzwereld. Zoals verwacht spaart de voormalige volkszanger niemand in zijn boek en deelt hij venijnige sneren uit aan onder anderen Winston Gerschtanowitz, John de Mol, René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom. Een aantal van de genoemde BN’ers heeft de biografie intussen al weggezet als fantasie, ontsproten aan de twee kennelijk dikke duimen van Gordon. Ook over zijn familie had Gordon bar weinig positiefs te melden. ‘Ik ben misbruikt, van mijn zevende tot mijn twaalfde,’ schrijft Gordon, die niet wil zeggen door wie. ‘Het was een familielid. Ik vermoed dat bijna alle kinderen in ons gezin zijn misbruikt. Sommigen willen er niet over praten, maar ik weet bijna zeker dat het ons allemaal is overkomen.’ Gordon weigert nog steeds te vertellen wie het bewuste familielid was. ‘Dat zegt genoeg,’ spreekt Gordons broer Johny tegenover Story uit. ‘Daarnaast vertelt Gordon dat al zijn broers en zussen misbruikt zouden zijn. Wat een onzin! Zulke dingen kun je toch niet opschrijven? Ongelooflijk! Ik ben flink van slag over de manier waarop Gordon over onze ouders praat.

Leugens

Die faliekante leugens over mijn vader en moeder doen veel pijn. Dat gaat echt te ver! Dat had hij echt niet moeten doen. Zo omschrijft hij mijn vader als een gewelddadige alcoholist. Gordon is niet goed. Hij heeft zelf het honderdvoudige gezopen van wat mijn vader ooit gedronken heeft! Mijn vader was géén alcoholist! En mijn vader heeft zijn kinderen ook nooit geslagen, zoals Gordon beweert. Voor ons was hij altijd lief.’ Toen Gordon zijn ouders ruim dertig jaar geleden vertelde dat hij op mannen viel, konden zij daar volgens de zanger slecht mee omgaan. ‘Ze vonden het verschrikkelijk, vooral mijn moeder,’ schrijft Gordon. ‘Ik bleef worstelen met het feit dat mijn ouders me niet accepteerden zoals ik was.’ Volgens Johny reageerden zijn ouders juist heel goed op het feit dat hun zoon homoseksueel was! ‘Mijn ouders wisten in het begin niet eens wat een homo was. Maar toen bij hen het kwartje eenmaal was gevallen dat Gordon op mannen viel, hebben ze zich volledig achter hem geschaard en het geaccepteerd. Dát had Gordon in zijn boek moeten schrijven! Hoe die mensen hem gesteund hebben – in alles. 

Het hele verhaal lees je in de nieuwste Story. Editie 10 ligt nu in de winkel. 


Beeld: ANP 

Een paar weken geleden had nog vrijwel niemand van haar gehoord. Maar sinds Nadia Moussaid elke avond te zien is met haar programma Laat op één, is dat wel anders. Exclusief in Story praat de kersverse tv-ster over haar privéleven.

Dit in alle stilte, want tot nu toe vertelde Nadia nog nooit iets over haar liefdesleven. In Story maakt de mooie presentatrice echter voor één keer een uitzondering en zodoende blijkt dat Nadia al jaren gelukkig is met haar vriend Geert Broertjes (30). Geen volslagen onbekende in de showbizz, want deze Geert timmert al jaren aan de weg als fotograaf en hij maakte reportages met sterren als Katja Schuurman en Géza Weisz. Het perfecte plaatje vormt hij echter met zijn Nadia. ‘Daar ga ik helemaal niet geheimzinnig over doen,’ vervolgt de presentatrice. ‘Ik ben al een hele tijd samen met Geert, met wie ik sinds een tijdje samenwoon.’ En lijkt dat al een heel mooie situatie voor de beide geliefden, als het aan Nadia ligt, wordt er zo snel mogelijk een volgende stap gezet. ‘Geert is mijn grote liefde en ik wacht op zijn huwelijksaanzoek. En dat is geen grapje, ik bedoel dat heel serieus.’ 

Lees het hele verhaal in Story. Editie 33 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

Fajah Lourens sprak onlangs in EenVandaag over het drama rond haar vermoorde neefje Elfin, het zoontje van haar zus Shanti. Op een inktzwarte dag in juli 2016 vermoordde Shanti’s ex-vriend Thomas U. hun elf maanden oude zoontje. Ook bracht hij zijn moeder om, waarna hij zichzelf van het leven beroofde.

‘Ik denk niet dat dit voorkomen had kunnen worden. Ik heb het zelf ook even gehad: wat als ik eerder was geweest?’ aldus Fajah op tv. Maar ze liet niet het achterste van haar tong zien. In Story zei Fajah kortgeleden dat het drama wel degelijk voorkomen had kunnen worden. In een reactie op het feit dat wijlen burgemeester van Amsterdam Eberhard van der Laan regelde dat Shanti een nieuw huis kreeg en ook persoonlijk langskwam bij haar en Fajah: ‘Ik weet niet of dat altijd gebeurt in dit soort situaties, maar meneer Van der Laan was ontzettend lief voor ons. Maar ik kan me ook voorstellen dat hij zich op dat moment in zijn functie van burgemeester misschien een beetje schuldig heeft gevoeld. Voor Shanti en mij hebben namelijk alle instanties gefaald.'

Lees het hele verhaal in Story. Editie 33 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders