Gordons veelbesproken biografie, die door tal van BN’ers inmiddels als grotendeels fantasie is weggezet, is met intense woede ontvangen door zijn broer Johny, die in het boek wordt weggezet als een onbetrouwbare oplichter. In Story reageert Johny op Gordons beschuldigingen. 

De biografie van Gordon is stukgelezen in de showbizzwereld. Zoals verwacht spaart de voormalige volkszanger niemand in zijn boek en deelt hij venijnige sneren uit aan onder anderen Winston Gerschtanowitz, John de Mol, René Froger, Gerard Joling en Jeroen van der Boom. Een aantal van de genoemde BN’ers heeft de biografie intussen al weggezet als fantasie, ontsproten aan de twee kennelijk dikke duimen van Gordon. Ook over zijn familie had Gordon bar weinig positiefs te melden. ‘Ik ben misbruikt, van mijn zevende tot mijn twaalfde,’ schrijft Gordon, die niet wil zeggen door wie. ‘Het was een familielid. Ik vermoed dat bijna alle kinderen in ons gezin zijn misbruikt. Sommigen willen er niet over praten, maar ik weet bijna zeker dat het ons allemaal is overkomen.’ Gordon weigert nog steeds te vertellen wie het bewuste familielid was. ‘Dat zegt genoeg,’ spreekt Gordons broer Johny tegenover Story uit. ‘Daarnaast vertelt Gordon dat al zijn broers en zussen misbruikt zouden zijn. Wat een onzin! Zulke dingen kun je toch niet opschrijven? Ongelooflijk! Ik ben flink van slag over de manier waarop Gordon over onze ouders praat.

Leugens

Die faliekante leugens over mijn vader en moeder doen veel pijn. Dat gaat echt te ver! Dat had hij echt niet moeten doen. Zo omschrijft hij mijn vader als een gewelddadige alcoholist. Gordon is niet goed. Hij heeft zelf het honderdvoudige gezopen van wat mijn vader ooit gedronken heeft! Mijn vader was géén alcoholist! En mijn vader heeft zijn kinderen ook nooit geslagen, zoals Gordon beweert. Voor ons was hij altijd lief.’ Toen Gordon zijn ouders ruim dertig jaar geleden vertelde dat hij op mannen viel, konden zij daar volgens de zanger slecht mee omgaan. ‘Ze vonden het verschrikkelijk, vooral mijn moeder,’ schrijft Gordon. ‘Ik bleef worstelen met het feit dat mijn ouders me niet accepteerden zoals ik was.’ Volgens Johny reageerden zijn ouders juist heel goed op het feit dat hun zoon homoseksueel was! ‘Mijn ouders wisten in het begin niet eens wat een homo was. Maar toen bij hen het kwartje eenmaal was gevallen dat Gordon op mannen viel, hebben ze zich volledig achter hem geschaard en het geaccepteerd. Dát had Gordon in zijn boek moeten schrijven! Hoe die mensen hem gesteund hebben – in alles. 

Het hele verhaal lees je in de nieuwste Story. Editie 10 ligt nu in de winkel. 


Beeld: ANP 

Na twee scheidingen heeft Sonja Bakker (44) het ware liefdesgeluk gevonden bij vastgoedhandelaar Barry van Suijdam (45). Zij wonen inmiddels samen, maar aan een huwelijk moet Sonja niet denken. ‘Hij weet mijn antwoord,’ zegt ze tegen Story. 

Waar Sonja ook gaat wonen, haar vriend Barry gaat met haar mee. Al kort na hun ontmoeting, eind 2017, besloten ze te gaan samenwonen. ‘Voor het eerst in mijn leven maak ik mee hoe het is om een relatie te hebben waarin de man net zo’n sterke persoonlijkheid heeft als ik. Dat vind ik leuk. We vullen elkaar goed aan. Barry heeft zijn eigen carrière in het vastgoed en hoeft totaal niet op mij te leunen. Dat is heerlijk om te ervaren. Zijn werk is ook zijn passie en als we vrij zijn, kunnen we urenlang over van alles en nog wat praten.’ Ook het onderwerp huwelijk is inmiddels voorbijgekomen. ‘Ik ben een keer voor de wet getrouwd en een keer symbolisch op Ibiza. Dat is voor mij genoeg. Barry weet dat. Dus zelfs als hij mij ten huwelijk zou vragen, weet hij het antwoord. Ik ga níet meer trouwen. We wonen samen en hebben het heel fijn. Het is goed zo.’

Lees het hele verhaal in Story. Editie 46 ligt nu in de winkel of lees het artikel op Blendle.


Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders

arie ribbens longkanker

Arie Ribbens en zijn echtgenote Cea dachten, door de ziekte van de zanger en alle operaties, nooit meer samen op vakantie te kunnen gaan. Maar showbizzvriend Jacques Herb dacht daar anders over. 

Dolgelukkig zijn Arie en Cea ook dat ze dankzij de hulp van hun goede vrienden, Jacques en Diny Herb, van een heerlijke vakantie in Marbella kunnen genieten. ‘Zonder hen had dit nooit gekund,’ zegt Cea. ‘Ze tillen Arie in en uit de auto en helpen met de scootmobiel. Ik had dat nooit alleen voor elkaar gekregen. Dan blijkt maar weer dat je ook in de showbizz echte vrienden kunt hebben. Arie en ik reisden altijd graag. Vroeger woonden we zelfs een groot deel van het jaar in onze camper. We trokken heel Europa door. Dat Jacques en Diny ons nu hebben meegenomen naar Marbella, waar we met z’n vieren in een huisje zitten, is fantastisch. Onze dankbaarheid is niet in woorden uit te drukken.’ 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders