Gordon heeft geaccepteerd dat hij voorlopig nog even in Zuid-Afrika zit. Vanwege de aangescherpte coronamaatregelen kan de zanger nu niet naar Nederland komen. Dat gaat hij dan ook niet proberen, aldus zijn management.

'Omdat naar alle waarschijnlijkheid de grenzen 1 januari weer open gaan, heeft Gordon toch besloten nu niet via allerlei omwegen naar Nederland te komen, maar in Kaapstad te blijven waarbij alle voorzichtigheid in acht wordt genomen tot alles weer veilig is', schrijft zijn management. Gordon brengt al 25 jaar de kerstdagen in Zuid-Afrika door. 'Gordon zou eind januari terugkomen uit Zuid-Afrika en vooralsnog blijft dat nu zo.'

Article continues after the ad

Negatieve test

Na het tonen van een negatieve coronatest mogen reizigers vanuit Zuid-Afrika binnenkort naar Nederland, liet Minister Stef Blok (Buitenlandse zaken) dinsdag weten. Wel moeten de reizigers bij terugkeer tien dagen in quarantaine. Een andere optie die in de media werd geopperd, was het vliegen via Dubai. Dat lijkt de zanger, die een huis heeft in Kaapstad, dus niet te doen.

Beeld: Peter Smulders | ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.