Vrijdag zou Gordon te gast zijn in Voortschrijdend Inzicht. Dat is een theatervoorstelling waar de zieke Marc de Hond geïnterviewd wordt door BN'ers om zijn jonge kinderen een nalatenschap te geven. Maar Gordon heeft dat vijf dagen van tevoren afgezegd.

'Geen klik'

De Hond heeft tegen het AD gezegd dat dit zou komen doordat Gordon "geen klik voelde", maar zijn woordvoerder liet maandagavond aan de krant weten dat de ex-zanger "opeens naar het buitenland toe moet". Daar wil de woordvoerder het volgens de krant bij laten.

Article continues after the ad

Geen tijd te verliezen

Bij De Hond is weer kanker geconstateerd en daarom wil de theatermaker een portret van zichzelf maken voor zijn kinderen. Zijn doel is om hiermee een portret van zichzelf aan zijn dochter Livia (3) en zoon James (1) te kunnen geven. Opdat zij hem leren kennen, ook als hij niet zo oud wordt als hijzelf hoopt. De Hond zegt het erg jammer en vervelend te vinden dat Gordon plotseling van zijn medewerking afziet en kan nog niet vertellen wie Gordon vrijdag zal vervangen.

Opbrengst naar het goede doel

Gordon zou een van de 29 bekende Nederlanders zijn die belangeloos meewerken aan het project. Verder doen onder meer Eva Jinek, Janine Abbring, Humberto Tan, Paul de Leeuw, Claudia de Breij en Ruben Nicolai mee. De opbrengst van de theateravonden wordt gedoneerd aan een project ten behoeve van de bestrijding van blaaskanker.

Bron: Nu.nl | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.