Slecht nieuws voor fans van Gordon. Zij kunnen namelijk de avonturen van de zanger niet langer volgen op zijn Instagram. Na een wat dramatisch afscheid in een van zijn laatst geplaatste foto's is hij volledig van het platform verdwenen.

Maar, een kleine opluchting voor zijn volgers: het Instagram-account van Gordon's hondjes Toto en Rocco is nog wél te volgen.

Verdwijning

Terwijl Gordon op zijn Instagram-account vaak lief en leed deelde, is dat vanaf nu helaas niet meer het geval. Tenminste totdat de zanger weer besluit terug te keren op het social media-platform. Het is namelijk niet duidelijk of dit een permanent vertrek is, of dat Gordon uiteindelijk misschien toch spijt heeft van zijn beslissing.

Toto en Rocco

Helemaal weg van Instagram kan de in Dubai woonachtige-entertainer niet zijn, aangezien het account van zijn hondjes nog wel online staat. Via dat account deelde hij woensdag nog een foto met als onderschrift: 'Wij hebben geen clue wat er allemaal speelt! 😍', als verwijzing naar het verdwijnen van Gordon's Instagram. 

Article continues after the ad

De tekst gaat verder onder de post. 

Koffiezaak sluiten

Of Gordon een social media break nodig had sinds het nieuws dat zijn koffiezaak Blushing in Blaricum nog eerder moet sluiten is ook niet duidelijk. Wel maakte de zanger in zijn vorige posts duidelijk er verdrietig te zijn over het sluiten van de zaak. Zo schreef hij onlangs nog onder een van de laatste foto's: 'Misschien sluit er zondag een deur, maar ik weet dat er twee andere weer zullen opengaan! Never give up! Blijf sterk! Carpe diem'.

We weten niet of en wanneer Gordon weer terug zal keren, maar tot dan moeten we het doen met de Instagram van Toto en Rocco.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Peter Smulders, Instagram

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.