Afgelopen zondag was Gordon te gast op de boerderij van Raven in het programma 'Boerderij van Dorst'. Kijkers gierden het uit toen de zanger over zijn 'verwende' hondjes begon. Ook Raven verbaasde zich over de mate van luxe waarin de beestjes verkeren in Dubai. Dat de hondjes als prinsjes worden behandeld blijkt ook nu weer. Gordon verwent de beestje namelijk met een eigen Louis Vuitton-rugzakje.

In een video op Instagram zien we de hondjes van Gordon rondlopen met allebei een rugzakje op de rug. Geen goedkoop Hema-rugzakje, maar eentje van het merk Louis Vuitton. Baasje Gordon kan er wel hard om lachen: 'Kijk wat ik heb gekocht voor mijn jongens 🤣. Voor het reizen heb ik er alvast koekjes en een bot in gedaan', schrijft hij bij de post. 

De tekst gaat verder onder de foto.

Reacties 

Volgers van de zanger gieren het uit na het zien van dit opmerkelijke cadeau. '😂zeg maar zo. Beter verwend dan verwaarloosd 😍', schrijft iemand.  Een ander zegt: 'Nou dit vind ik stom maar moet er wel om lachen😂'. Nog iemand schrijft: 'Ze zien er niet gelukkig uit met hun rugzakje 😂' Raven van Dorst reageert ook: 'Vergeet de airco niet aan te zetten!'

Article continues after the ad

Een zwembadje en airco

In het programma 'Boerderij van Dorst' vertelde Gordon dat hij zijn hondjes twee keer per dag uitlaat. In de ochtend en in de avond. 'S middags gaan de twee naar een luxe hondenopvang met een zwembadje én airco. Raven vindt het ongelofelijk dat de beestjes zoveel luxe om zich heen hebben. Zelf leeft ze naar eigen zeggen heel milieubewust. 

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.