Nog geen 24 uur geleden maakte Gordon zijn nieuwe relatie bekend, maar nu is het liefdesgeluk alweer voorbij. De presentator laat op social media weten dat hij wordt verscheurd door liefdesverdriet. 

Dubbelleven

Gordon dacht na een mislukt trouwprogramma eindelijk de liefde te hebben gevonden in K., maar niets bleek minder waar. K. bleek er een dubbelleven op na te houden en de relatie werd abrupt verbroken. "Ik herken niets van dit in de persoon waar ik gelukkig mee was afgelopen tijd en ben dan ook in shock dat iemand zo intens gemeen kan zijn," liet hij gisteren weten. 

Venetië

De presentator en zijn vermeende nieuwe vriend zouden zelfs samen naar het romantische Venetië gaan om daar Valentijnsdag te vieren. "En zo zou je naar Venetie vliegen voor Valentijn en zo sta je advocaten te woord te staan om te ‘bewijzen’ dat je een relatie had met de persoon waar je zo gek op was........ ja dan breekt je hart en die was al niet meer te lijmen," aldus Gordon. De advocaat van K. sleept de presentator voor de rechter wegens stalking en smaad en laster. 

Article continues after the ad

Beeld: Edwin Smulders