Gordon heeft sinds zaterdag een nieuw huisgenootje. De zanger en presentator heeft een puppy in huis gehaald, zo laat hij zien op Instagram. De viervoeter, een Franse bulldog, heeft de naam Toto gekregen.

Hondje Toto

'Kijk nou wat een schatje', zo laat Gordon zijn volgers in een video zien. 'Hallo Toto, hallo schat, welkom in mijn leven', zo vervolgt hij dolblij. 'Wat een vreugde is dit, echt zo leuk, zo schattig. Ik ben helemaal verliefd,' aldus een dolblije Gordon die druk aan het knuffelen is met zijn nieuwe maatje.

In blijde verwachting

Afgelopen donderdag liet Gordon weten 'papa' te worden. In de video op Instagram pakte hij een pakketje van Louis Vuitton uit. 'In blijde verwachting OMG!', schreef de zanger bij de aankondiging. 'Geen vent, liever een hond', was ook nog te lezen in de hashtags.'

Chihuahua

Gordon had al eerder een hond: chihuahua Reus. Toch moest hij daar helaas afscheid van nemen in 2013, omdat het beestje teveel gedragsproblemen zou hebben.

Article continues after the ad

Kinderwens

Gordon heeft het de afgelopen tijd niet makkelijk gehad. De zanger werd op een brute wijzen overvallen in zijn woning en hield daar een behoorlijk trauma aan over. Toch denkt hij dat 'de heling' misschien wel in zijn kinderwens zou kunnen liggen. De zanger verklaarde dat hij zomaar twee jaar geleden al deze grote droom in vervulling had kunnen zien gaan. 'De afgelopen jaren heb ik er steeds vaker over nagedacht. Ik heb twee jaar geleden zelfs een draagmoeder gevonden, maar dat heb ik afgeblazen, omdat ik vond dat mijn leven er niet geschikt voor was. Nu is dat een heel ander verhaal.'

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.