Gordon heeft opgelucht gereageerd op het nieuws dat de horeca vanaf 1 juni weer beperkt open mag. 'Eindelijk iets van positief nieuws', zegt de presentator en horeca-ondernemer in een video op Instagram.

'Vanaf 1 juni verwelkom ik iedereen persoonlijk. Ik weet nog niet hoe ik het ga doen met drie zaken maar Jezus wat ben ik opgelucht. Dit is in ieder geval een goed begin', aldus Gordon, die zijn volgers oproept om in ieder geval al een plekje te reserveren.

Article continues after the ad

Groen licht

'Ik hoop ook dat de andere sectoren zo snel mogelijk groen licht krijgen, ook voor alle collega-artiesten die allemaal werkloos thuis zitten. Ongelooflijk zware tijden voor hun', gaat Gordon verder. 'Mijn hart gaat uit naar al die prachtige artiesten die op dit moment niks te doen hebben. Dat vind ik echt verschrikkelijk.'

Horeca

Gordons horecazaken in Amsterdam en Blaricum zijn al sinds half maart dicht. Vanaf 1 juni mogen cafés en restaurants 30 mensen tegelijk toelaten. Een maand later wordt het maximum verhoogd naar 100 bezoekers, zo maakte premier Mark Rutte woensdag bekend. Wel moet er gereserveerd worden.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.