gordon zingen

Gordon was van plan om het nieuwe jaar in te luiden in zijn geliefde Kaapstad. Maar het liep anders. Uit angst voor een terugval, keert de presentator terug naar Nederland.

Gordon heeft dit jaar hard gewerkt om van zijn verslavingen af te komen. Hij is al een paar maanden af van de drank en drugs, maar de zucht is er nog steeds. In de Zuid-Afrikaanse stad was het extra moeilijk om weerstand te bieden tegen de verleidingen. Daarom heeft hij de keuze gemaakt om Oud & Nieuw in Nederland te vieren. 'Op de valreep terug naar huis! Heerlijke tien dagen gehad maar heel eerlijk? Echt heel moeilijk om hier sober te blijven dus beter naar mn veilige haven bij mijn familie en vrienden,' laat hij weten op Instagram.

Article continues after the ad

Afkicken

Gordon nam ruim vier maanden geleden zijn intrek in een afkickkliniek in Zuid-Afrika. Hij wilde het roer helemaal omgooien en afrekenen met zijn alcohol- en drugsverslaving. 'Wat heb ik veel geleerd hier', blikte Gordon in augustus vlak na terugkomst in Nederland terug op zijn verblijf in de kliniek. 'Vooral om weer van mezelf te houden, want dat deed ik al jaren niet meer. Ik heb een onvergetelijke ervaring mogen beleven.'

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.