Gordon mist zijn overleden moeder elke dag, maar het gemis is sinds zijn afkicken nog groter. De zanger laat zich van zijn kwetsbare kant zien op Instagram en vertelt eerlijk hoe zwaar het hem valt.

Gordon gooide afgelopen jaar het roer om en gaat sindsdien nuchter door het leven. Hoewel het goed gaat met de presentator, zijn er soms ook moeilijke momenten. Op die momenten mist hij zijn moeder meer dan ooit. 'Omdat je soms gewoon heel erg verlangt naar je moeder om keihard uit te huilen en te horen dat alles goed komt,' schrijft hij op Instagram. Zijn fans overspoelen hem met steunbetuigingen. 'Zo herkenbaar, ik mis mijn moeder ook zo. 'Dikke knuffel voor jou,' laat een volger weten. 

Article continues after the ad

Even kind zijn

In oktober was het 10 jaar geleden dat de moeder van Gordon overleed. De zanger deelde een emotioneel eerbetoon op Instagram. 'Vandaag is het 10 jaar geleden dat mijn lieve moeder overleed', begint de zanger zijn verhaal. 'Nog elke dag mis ik haar, haar belletje 's morgens of even haar arm om me heen of een reprimande als ik iets had gezegd wat in haar ogen niet goed was. Nee het leven zonder moeder valt niet mee, want wat heb ik haar nodig gehad afgelopen maanden.' Hij vervolgt: 'Gewoon weer even kind zijn die zijn billen had gebrand en op de blaren moet zitten. Ik mis die veiligheid van iemand die onvoorwaardelijk van me hield hoe stom ik ook geweest was. Ik weet zeker dat ze trots op me zou zijn na mijn tot inkeer en tot mezelf te zijn gekomen. Ze leeft voort in mij net als m’n vader.'

Beeld: Peter Smulders 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.