Na behoorlijk wat bloed, zweet en tranen opende Gordon afgelopen vrijdag zijn derde horecazaak. Een enorme prestatie waarvan de presentator zeker weet dat zijn vader trots op hem zou zijn. 

Lees ook: Gordon neemt een drastisch besluit voor de toekomst

Emotioneel

Gordons derde koffiezaak Blushing in Rotterdam was net op tijd af voor de opening. De presentator was dolblij dat het hem tóch allemaal is gelukt. Tijdens de opening werd het hem dan ook even te veel. "Ik was echt geraakt, als het dan zover is en je krijgt al die complimenten over hoe mooi het is geworden dan breek je wel eventjes," zegt hij tegen RTL Boulevard.

Droomstart

De opening verliep vlekkeloos en daarna zat de nieuwe tent stampvol. "Droomstart, droomopening. Het is heel onwerkelijk," zegt een gelukkige Gordon. Ondanks dat de opening achter de rug is, blijft er genoeg werk te doen. "Het is nog lang niet klaar. Het kon eigenlijk allemaal niet, maar we gingen toch open."

Knappe prestatie

De presentator staat stil bij de knappe prestatie die hij in korte tijd heeft geleverd. "Ik ben zo ongelooflijk trots, ik kan het nog steeds niet bevatten dat ik drie horeca-ondernemingen uit de grond heb gestampt in drie jaar tijd, naast mijn andere werkzaamheden. Mijn vader was hier heel trots op geweest," aldus Gordon.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Beeld: Peter Smulders

Roxeanne Hazes mag vandaag 26 kaarsjes uitblazen. Deze verjaardag is extra bijzonder voor de zangeres, want het is de eerste keer dat ze het viert als moeder. En daar hoort natuurlijk een bijzonder cadeau bij.

Haar zoontje Fender heeft namelijk een prachtige tekening gemaakt voor Roxeanne. Ook door Erik is ze aardig verwend met cadeautjes, maar het geschenk van haar kleine spruit heeft toch wel de meeste indruk gemaakt. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Instagram, Peter Smulders

Cabaretier Youp van ‘t Hek heeft een aantal voorstellingen van zijn nieuwe tournee Met de kennis van nu afgezegd. De shows die hij op 18 en 19 januari in Theater de Schie zou spelen, zijn afgelast, maakte het theater bekend.

Het is niet bekend wat Van ‘t Hek precies heeft. De voorstellingen zijn verplaatst naar data in juni. De bezoekers zijn op de hoogte gesteld.

Onwel

De 64-jarige cabaretier zegde drie jaar geleden plotseling zijn tournee af nadat hij een aantal keer onwel was geworden op het podium. Eind december 2015 onderging Van ‘t Hek een zware hartoperatie. In de loop van 2016 hervatte hij zijn optredens.

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders